Partyverhuur-Willemsen

MEUBILAIR | MUZIEK | AANKLEDING | TENTEN

Op 1 april 2018 was de oprichting van Partyverhuur-Willemsen een feit. Partyverhuur-Willemsen is een bedrijf dat staat voor kwaliteit en service. De klant staat centraal en wij zullen altijd meedenken om uw feest of evenement nog geweldiger te maken.

Naast de verhuur kunnen wij u ook van dienst zijn met de bezorging en opbouw van de materialen. Bezorging van de materialen binnen Geldrop en Nuenen is gratis. Daarbuiten betaalt u een vergoeding per gereden kilometer. Wilt u graag weten wat de kosten zijn inclusief bezorgen? Vraag dan eens een offerte aan of neem contact met ons op. Dit is geheel vrijblijvend.

Partyverhuur-Willemsen bezorgd onder andere in Geldrop, Eindhoven, Heeze, Mierlo, Nuenen, Helmond, Best en nog veel meer.

Melvin Willemsen

Wat ik belangrijk vind in het werk is plezier. De omgeving waar wij terecht komen is vaak feestelijk, elke dag een andere locatie en de mensen zijn in een goede stemming. Deze combinatie maakt het voor mij leuk om dit werk te doen

Doormiddel van de spullen die wij leveren hoop ik dat wij bij kunnen dragen aan het compleet maken van iemand zijn avond. Daarnaast kunnen wij mensen ontzorgen door de diensten die wij leveren.